Обажда се да сигнализира, че мъж се опипва преследвайки я по пътя на Сантяго и ѝ се карат, че ходи сама

Автономното правителство на Астурия, ще разследва случая с Глория Сантяго, депутатка и вицепрезидентка на Балеарските острови, която подаде жалба, че в момента, в който се обажда за да сигнализира, че непознат мъж мастурбира преследвайки я по пътя на Сантяго, служителят на телефона я е нахокал, че е тръгнала сама.

Източници от правителството на Астурия обясниха, че са в процес на локализиране на обаждането и след като въпросното бъде изслушано, ще бъде решено дали ще се наложи санкция на служителят от телефона за спешни повиквания.

„Днес“, казва в туита си депутатката „в един самотен участък от пътя на Сантяго някакъв тип ме преследваше, докато мастурбира. От телефонът за спешни повиквания ме нахокаха, че вървя сама. Проблемът не е в мен, а в шибаният перверзник идващ след мен. МОЖЕ ЛИ ДА СЕ КАЖЕ ПО-ЯСНО? В момента подавам жалба в Гуардия сивил в Навиа.“

По-нататък Глория обяснява, че досега не се е страхувала толкова през живота си. Трябваше да бягам през полето в калта. Вече се обръщам всеки 5 минути да видя има ли някой зад мен. Това е нашата (на жените) свобода.

Гуардия сивил продължава да работи по идентификация на преследвача.

Последвайте ни в Телеграм!

Присъединете се към Фейсбук групата ни!

коментирайте!