Вече може да „купите“ безплатните абонаментни карти на Renfe

От вчера е възможно „закупуването“ безплатните абонаметни карти на Renfe за Cercanías, Rodalies и Media Distancia, които влизат в обращение от 1 септември и ще са валидни до края на годината.

За да бъде се възползват от безплатният абонамент, притежателите му трябва да извършат най-малко 16 пътувания за периода 1 септември – 31 декември.

За целта потребителите трябва да внесат гаранция от 10 евро за Cercanías и Rodalies и 20 евро за Media Distancia, при поръчването на абонаментната карта. При изтичане срока на абонамента, потребителите спазили изискванията за минимален брой пътувания, ще могат да получат обратно сумата депозирана като гаранция.

От 8 август досега в уеб страницата на Renfe са се регистрирали над 300 000 потребители.

Освен споменатите услуги, с 50% отстъпка ще разполагат и потребителите на Avant, като освен това влизат в сила и нови тарифи по линиите:

Madrid-Palencia, Madrid-Zamora, León-Valladolid, Burgos-Madrid, León-Palencia, Burgos-Valladolid, Ourense-Zamora, Palencia-Valladolid, Huesca-Zaragoza, León-Segovia, Segovia-Zamora, Palencia-Segovia, Medina del Campo-Zamora.

За повече новини свързани с работа и живот в Испания:

Присъединете се към Фейсбук групата ни!

снимка източник

коментирайте!