Шест изверга изнасилват 11-годишно момиче в Бадалона: Трима са малолетни, двама непълнолетни и на един се уточнява възрастта

Единадесетгодишно момиче е изнасилено на 19 ноември 2022г. в търговски център намиращ се на територията на Бадалона. Жертвата е била заплашена с нож, след което е отведена принудително до тоалетните на мола, където е изнасилена под заплахата да я убият ако започне да крещи. Пет от шестимата извършители са идентифицирани, а шестият е под издирване.

По разказа на момичето, нея събота около един следобед решила да отиде да разглежда дрехи в мола. Когато стига до първият етаж усеща, че някой я следи. Малко след това е заобиколена от 6 момчета, които я заплашват с нож и я принуждават да ги придружи до странична и малко посещавана тоалетна, отдалечена от оживените зони на центъра. Там я изнасилват.

След акта я заплашват, че ще я убият ако издаде и звук и изчезват, като я оставят просната на пода. Когато се съвзема, жертвата се добира до една от централните зони на мола и разказва за случилото се на срещнат охранител. За капак въпросният охранител не само не вярва на разказаното, но я и изгонва от центъра. Охранителят не е идентифициран, но по описанието на униформата от центъра уверяват, че не е техен служител, като най-вероятно става въпрос за вътрешна охрана, наета от някой от многобройните магазини помещаващи се в мола.

Семейството на момичето е в неведение чак до 15 декември, когато по-големият й брат се прибира ужасен и разказва, че в социалните мрежи циркулира видео със случилото се. Тогава жертвата се прекършва и споделя в плач ужасното преживяване с родителите си.

Момичето е на възраст, на която все още гледа рисувани филмчета и детски картинки и не може да осъзнае изцяло тежестта на случката се по информация на специалисти, грижещи се за психичното състояние на жертвата, която е настанена в специализирано здравно заведение.

Двама от петимата извършители са непълнолетни и под арест, но другите 3 извергчета нямат навършени 14 години по време на извършване на престъплениет и по силата на закона, не са отговорни за постъпките си.

снинка на търговският център отвън: източник

Присъединете се към Фейсбук групата ни!

коментирайте!