Село в Галисия се продава за по-малко от апартамент в Мадрид – имоти в Испания

Търсите къща в Испания? Не избързвайте! Ако се оглеждате за имот в Галисия, може да се сдобиете с цяло село, на цената на прилична къща в провинция Толедо или пък в Сеговия. Вярно, десеттината къщи са в доста окаяно състояние, но пък гледките са размазващи.

Неслучайно определят Candelago (името на въпросната aldea), като балкон към океана. Жалко, че къде от немарливост, къде от липса на интерес, селцето е тотално изоставено на произвола на съдбата. Запуснатите и обрасли в зеленина къщи са само един от проблемите. Изглежда, че някой или група от хора, са намерили изоставеното селце идеално за сметище и са изхвърлили в границите му немалко боклук, а други са сметнали, че е идеалното място за botellón.

Продажната цена на селото е 200 000 евро. На тази цена е доста трудно да си намерите тристаен апартамент в Автономна област Мадрид, пък било то и в най-затънтените ѝ краища, а тук имате възможност да вложите същите пари и да получите, не едно а дванадесет жилища със страхотен изглед към морето. Идеална възможност да стартирате бизнес. И ако решите да се хвърлите в този проект, да не забравите да ни поканите за една escapada de fin de semana 🙂

Повече снимки и подробности, може да намерите La Voz de Galicia

За повече новини сързани с живот и работа в Испания:

Присъединете се към Фейсбук групата ни!

коментирайте!