Българин удря жена си в директно излъчване за ТикТок: испанската полиция го арестува

От няколко дни набира популярност, както в медии така и в социалните мрежи, видеоклип, в който българин удря жена си, докато излъчва директно в ТикТок.

Първоначално случката беше сигнализирана от потребителка на социалната мрежа Туитър, като моменталният отзвук, който предизвика, стана причина да привлече вниманието и на испанските медии, в които беше широко коментирана.

Клипа показва запис, в който въпросната българка и още 3 момчета излъчват директно за ТикТок, като в един момент нашенката е помолена да покаже в ефир и партньора си, който дотогава се е чувал да говори нещо зад камерата. Малко след това, докато я чуваме да казва „Кариньо, стига де!“, същата отнася звучен шамар, който оставя безгласни участниците в излъчването.

Малко след това, нашенката гузно обяснява, че това е баща й, но след недоверието, предизвикано от обясненията й, излиза в клип заедно със съпруга си, в който обясняват, че всичко е било нагласено за популярност и пари. Въпросното видео, отново отприщи вълна от коментари и недоверие, като освен това имаше и немалко гневни реакции, срещу призива на Симона, да не се вярва на всичко, което видим в мрежите:

Днес, докато двамата се намират в подразделенията на Policía Nacional, за да подадат жалба срещу получени от ядосани потребители на социалните мрежи заплахи, мъжът е задържан като предполагаем извършител на агресията в ефир.

За повече новини свързани с живот и работа в Испания:

Присъединете се към Фейсбук групата ни!

коментирайте!