Изберете измежду най-добрите застрахователни оферти в Испания (спонсорирана публикация)

Cogesa е застрахователен брокер, който предлага застраховки в Испания от 1917 г. Като експат в Испания можете да се свържете с Cogesa Expats, нашият специализиран отдел за чужденци, живеещи в Испания, който стартира през 2006 г.

Свържете се с нас дори ако вече имате застраховка,  бихме могли  да ви предложим по-добри цени чрез специфични входове към компании, които предлагат допълнителна отстъпка само защото сте чужд гражданин.

Ние ще ви обясним  застрахователните условия и цени , обезщетения и недостатъци, за да можете да намерите най-подходящата за вас застраховка.

Всичко на български. Чувствайте се свободни да разгледате  гамата  от услуги и да избегнете сложна информация и несигурност.

Но кои застрахователни полици трябва да изберете като български експат в Испания? Според нашия опит повечето българи, преместили се в Испания, търсят три основни застраховки:

  • различни застраховки на превозни средства, главно автомобилни застраховки,  но също и други като за мотопеди, мотоциклети или лодки
  • частно здравно осигуряване и дентална застраховка
  • застрахователни полици за дома, които осигуряват защита в случай на кражба с взлом, но също и за избягване на загуба на активи поради извънредни събития като природно бедствие.

Повече от 60% от нашите клиенти се нуждаят от помощ при подписване на автомобилна застраховка. Втората най-търсена застраховка за българите в Испания e здравноосигурителнaтa. На трето място са застраховките на дома. Много от емигрантите, на които помагаме, искат информация как  по най-добрия начин да защитят дома и активите си.

Освен това предлагаме много други застраховки като:

  • застраховка за репатриране при смърт и погребение
  • застраховка за домашни любимци
  • застраховка за свободни професии и т.нар.
  • застраховка гражданска отговорност
  • застраховка на електрически скутери, електрически мотопеди и електрически велосипеди
  • кибер застраховка

Ние покриваме цяла Испания и имаме допълнителен фокус върху българите, живеещи в Барселона, Валенсия, Кастелон, Аликанте, Мадрид, Малага, Коста Бланка, Коста дел Сол, Канарските и Балеарските острови.

Добре дошли сте да се свържете с нас тук или по имейл / телефон: +34 933 424 896

коментирайте!